Лакове SNB profesional

 Привет!Днес прочетох една статия сподред,която стилистите и дамите смятат,че маникюрът е израз на индивидуален стил и задължителен аксесоар към облеклото.Е и аз смятам така!Поради тази причина си имам две нови и много инересни лакчета SNB.
 Цветовете на двата лака са много инересни.Точно е и тази причината да ги харесвам защото нямам подобни цветове.Имат си имена СЛАВА И ГАЛИНА.И двата лака са от колекция класика на SNB.
 Лакът с име СЛАВА е много приятен оранжев цвят с нежни перлени частички и сребрист зарършек.Когато се каже принципно оранжев цвят всеки си представя нещо крещящо,НО цвета е много нежен и не е натрапчив.Смчтам,че би допаднал на много дами.
 Лакът с име Галина е с цвят капучино с много инересни отблясъци.Подходящ е за ежедневието и би се вписал като идеален аксесоар на почти всяко облекло.
 Това е описанието на двата лака SNB ,което мога да дам.Мога само да допълня,че конситенция е много добра(можеби са малко по-течни от други марки лакове).Покривността също е много хубава и два слоя са напълно дотатъчни за да придобие лакът наситен цвят.
 И накрая ще допълня само,че ще добавя снимки когато си направя краасив маникюр с всеки един от лаковете. :)

Коментари

Популярни публикации