Golden Rose Prodigy gel duo номер 03

Здравейте дами.Днес искам да Ви представя най-новите комплекти гел-лакове без печене Golden Rose Prodigy.Сетът съдържа цветен лак и топ-лак.Първото, което ми направи добро впечатление е кутийката,която е супер сладка и перфектна за съхранение на лаковете.

 Серията Golden Rose Prodigy gel duo се предлага в 23 различни цвята.Аз лично много се колебаех при избора си и накрая се спрях на номер 03,при който цветният лак е с прекрасен телесен цвят.
 Цветният лак е с кремообразна консистенция.С две нанасяния се постига идеален плътен цвят.След около две минути нанесох топ-лака.Мога да кажа,че се влюбих е този топ-лак <3 Наистина оставя ноктите с прексасен блясък.Относно изсъхването мога да кажа,че ноктите ми бяха изсъхнали за около 10 минути.Гел-лака издържа 7 дни,като през цялото време блясъкът се запази.

 В заключение мога да кажа само,че съм много доволна от сета и го препоръчвам.Използвам Golden Rose Prodigy gel duo доста често,особено когато знам,че през седмицата няма да имам възможност да се лакирам.С тази сладка опаковта сета е идеален за подарък на приятелка.Ето и линк към сайта ако желаете да разгледате http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=73_74&product_id=565

Коментари

  1. Страхотно се е получил маникюра. Лепенката с топ лака ли я фиксира и колко време ти издържа тя?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лепенките фиксирах с топ лака и изкараха цяла седмица.Топ лака е много добър за мен и предпазва от излющване.Благодаря за хубавите думи. <3

      Изтриване
  2. Искам да попитам дали имате наблюдения върху това как се държи лака при ежедневно миене на съдове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да,издържа.Не се бели и напуква.Определено е по-добър от избор от обикновен лак. :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации